Se och göra i South Lapland - 44 träffar

Din sökning: Du har inte valt datum
Fjällområde
per grupp upp till 3 personer

Från 4200 svenska kronor

Kategori: Göra
Tillsammans med en kunnig guide vandrar gruppen genom Södra Lapplands fjällnatur. Upplev fjällbjörken som du aldrig sett den tidigare.
Fotovandring genom fjällbjörkens land

Hoting
per vuxen

Från 80 svenska kronor

Kategori: Aktiviteter
Guidad tur på museumet där Ivar redan på 60-talet började samla på olika typer av fordon. Det var en hobby som växte. Parkerade i lador och förråd runt om i Tåsjöbygden var de till slut så många att idén om ett museum föddes.
Ivars bilmuseum i Hoting-Guidning

Centrum
Kategori: Aktiviteter
Njut av en naturupplevelse i särklass! Upplev tystnaden i vildmarken på ett slingrande sjö- och åsystem som är rikt på djurliv! Ett måste för naturintresserade människor. Denna upplevelse är endast bokningsbar under perioden 1 juni-30 september.
Kanottur i naturreservat

Kategori: Aktiviteter
Boka våra kanoter och njut av tystnaden när Ni paddlar i något av Borgafjälls vackra vatten.
Kanotuthyrnng

Kategori: Aktiviteter
Att köra slädhund är en spännande upplevelse! Följ med oss och våra slädhundar på en tur genom vackra och snöbeklädda landskap. Njut av härligt vinterljus och tystnaden. Din guide är Rickard Harrysson på Övre Tåsjödalens Utpost i Skansnäset, Norrå...
Kör slädhund

Kategori: Göra
Med er egen bil får ni uppleva hur den uppför sig på riktigt halt väglag, för halare än en plogad bana på en sjö lär ni inte hitta. Lunch serveras i en tältkåta vid sjön.
Bild saknas

Kategori: Göra
Risfjells Sameslöjd ligger i centrala Vilhelmina, kom in på ett besök och ta del av fantastiskt samiskt hantverk och samisk kultur. Galleriets interiör präglas av unika handgjorda samiska föremål, däribland världens största samekniv. Här finns äve...
Nära möte med samisk kultur

South Lapland

Från 1000

Kategori: Göra
Vill du överraska någon med en upplevelse utöver det vanliga? Kanske lockar en skotertur, en skidhelg i fjällen eller fisketur i våra fina fiskevatten, då kan ett presentkort vara lösningen för dig.
Presentkort

Kategori: Göra
Ripjakt med stående fågelhund sker på fjället under tiden 25/8-31/9. Vilhelmina Äventyr tillhandahåller guide med hund. I paketet ingår: hund, transport till och från Vilhelmina flygplats till jaktmarken samt lunch på fjället.
Ripjakt med stående fågelhund

Kategori: Göra
69° Nord erbjuder och rekommenderar ett Alpint Carving skidpaket inkl. pjäxor och stavar. Väl på plats i Borgafjäll finns Magnus och Veronica som erbjuder utmärkt service.
Skidutrustning 69°

South Lapland
Kategori: Göra
Straukas Hyrbilar - Liten bil Modeller: Volvo V40 Classic och Citroen C4 Straukas finns på Vilhelminas flygplats, South Lapland Airport. Dag Strauka erbjuder personlig service utöver det vanliga. Takräcke, barnkudde etc. erbjuds gratis på begäran!
Straukas Hyrbilar - Liten bil

South Lapland
Kategori: Göra
Straukas Hyrbilar - Mellan bil Modeller: Volvo V 60 och Nissan Qashqai. Straukas Bilhyrning finns på Vilhelminas flygplats, South Lapland Airport. Dag Strauka personlig service utöver det vanliga. Takräcke, barnkudde etc. erbjuds gratis på begära...
Straukas Hyrbilar - Mellan bil

South Lapland
Kategori: Göra
Straukas Hyrbilar - Stor bil Modeller: Volvo V70, Volvo XC70 Summum Straukas finns på Vilhelminas flygplats, South Lapland Airport. Dag Strauka erbjuder personlig service utöver det vanliga. Takräcke, barnkudde etc. erbjuds gratis på begäran!
Straukas Hyrbilar - Stor bil

Fjällområde
grupp upp till 3 personer

Från 5900 svenska kronor

Kategori: Göra
Trollklintens fiskevandring är en upplevelse utöver det vanliga. Vandringen tar er ca 8 km mellan fjällsjöar där ni fiskar efter röding och öring utan att störas av andra fiskare. Det är även gott om djurliv på land.
Trollklintens fiskevandring

Fjällområde
Kategori: Göra
Trollklintens fjällvandringar tar er ut i Södra Lapplands vildmarker för att uppleva fjällnaturen i olika skepnader beroende på säsong. Vandra ca 12 km och njut av naturens prakt.
Trollklintens fjällvandring dagsturer

Fjällområde
Kategori: Göra
Trollklintens skogsvandring med bär och svamp under hösten tar er ut i Södra Lapplands vildmarker för att uppleva fjällnaturen i grönska och blom. Vandra 3-8 km och njut av naturens prakt antingen med guide eller med karta och support.
Trollklintens skogsvandring med bär & svamp

Centrum
Kategori: Aktiviteter
Följ med på en spännande älgsafari genom Vilhelminas viltrikaste områden! Spana efter älgar under kvällsturen med bil genom skogarna, med en erfaren guide under hela färden. Denna upplevelse är endast bokningsbar under perioden 1 juni-30 september.
Älgsafari i Vilhelminas skogar

Ej bokningsbart online

Borgafjäll
Kategori: Hyra
Hos oss kan du hyra både skidutrustning & skoter!
Borga Skicenter

Centrum
Kategori: Shopping
Coop Nära innebär snabbhet, bekvämlighet och enkelhet. Det är närbutiker med generösa öppettider och ett bra utbud.
Coop Nära Dorotea

Centrum
Kategori: Aktiviteter
Dorotea Turistbyrå ligger mitt i Dorotea, längs med E45.
Dorotea Turistbyrå

Förfina din sökning

  • Vilhelmina (12)
  • Dorotea (11)
  • Strömsund (10)

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Comments are closed.