Älgsafari i Vilhelminas skogar (Egger-Guidning)

Adress: Bastugatan 6, 912 34 Vilhelmina Visa karta

Adress: Bastugatan 6, 912 34 Vilhelmina

Följ med på en spännande älgsafari genom Vilhelminas viltrikaste områden! Spana efter älgar under kvällsturen med bil genom skogarna, med en erfaren guide under hela färden.
Denna upplevelse är endast bokningsbar under perioden 1 juni-30 september.

Guiden Rolf Egger tar med dig på älgsafari med bil genom Vilhelminas skogar.

En spännande tur under kvällstid då chanserna att se älg är mycket goda. Guiden Rolf tar er med på spaning genom viltrika skogsområden. Med lite tur kan även ren, ripa eller något annat djur visa sig bakom granarna. Medtag gärna kamera föra att föreviga upplevelsen.

Start: 20.30 från Vilhelmina, åter ca 23.30.
Max: 4 personer, eller fler enligt överenskommelse.

Upphämtning till aktiviteten sker på Vilhelmina Turistbyrå.

*Vänligen iakta att förtäring inte ingår i priset.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Wilhelmina

Avstånd: 879 meter
Centralt beläget hotell med fantastiskt läge utmed Volgsjön i Vilhelmina. Nyrenoverat spa med ett stort utbud av behandlingar.
Vandrarhem

Vilhelmina/Kyrkstaden, STF Vandrarhem

Avstånd: 1,2 km
Kyrkstaden med anor från svunnen tid. På vandrarhemmet bor du i någon av våra lägenheter i de vackra 1800-tals husen. Välj mellan 1-till 4-bäddsrum. Alla med eget kök och wc och många med egen dusch. I Volgsjöstugan finns en gemensam dusch, bastu och tv. Den som förbokar rum garanteras boende för eget bruk.
Camping

Saiva Camping / Camping

Avstånd: 2,4 km
Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!