Norråkers iskörning/Halkutbildning

Adress: Borgavägen 8, 830 81 Norråker Visa karta

Adress: Borgavägen 8, 830 81 Norråker

Med er egen bil får ni uppleva hur den uppför sig på riktigt halt väglag, för halare än en plogad bana på en sjö lär ni inte hitta. Lunch serveras i en tältkåta vid sjön.

Samling på Norråkers Handel för genomgång och fika. Därefter transport till Gåraträsksjön där en plogad isbana väntar.

Under förmiddagen ligger fokus på att ni på ett tryggt och säkert sätt ska lära er att framföra er bil på halt väglag. Övningarna blir mer och mer avancerade vartefter dagen går. Alla kör efter egen förmåga.

Ni får varm lunch framför brasan i en tältkåta vid den frusna strandkanten vartefter utbildningen fortsätter och avslutas med ett lopp på tid då ni får veta vem som är snabbast på isen.

Minimiantal deltagare: 4 personer
Max antal deltagare: 8 personer

Säsong: Alla dagar december - mars
Tid: 09:00 - 15:00
Pris inkl. lunch: 950 kr
Egen utrustning: Egen bil, varma kläder och skor

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    46 067130002
Stugor och stugbyar

Stugan Utsikten

Avstånd: 24,8 km
I stugan Utsikten bor man bekvämt men rustikt invid Arksjöstrand med utsikt över sjön och fjällen i bakgrunden. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter med direkt tillgång till Trollklintens aktiviteter.
Bo

Bo på Lanthandel

Avstånd: 2 meter
Bo i vår ljusa, fina lägenhet på övervåningen till Norråkers Handel, en charmig lanthandel med det lilla extra. Ta ditt morgonkaffe och nybakade wienerbröd i det lilla cafeét i lanthandeln och känn dig som hemma. Lev det enkla livet en stund här med oss, i Norråker.