Risfjellsgården

Adress: Övre Malgonäs 3, 912 92 Vilhelmina Visa karta

Adress: Övre Malgonäs 3, 912 92 Vilhelmina

Vi hälsar er välkomna till ett besök i vårt hem som är en timrad rundloge, som vi själva uppfört på oröjd mark vid Malgomajsjöns strand. Här har vi tiomilautsikt mot Marsfjällen i väster vilket är en inspirerande arbetsmiljö. Väl inne bjuder vi till bords och ber er stänga ned mobiler och kameror för att nå den lugna och fridfulla atmosfär som finns på denna plats. Vi vill att ni med alla sinnen skall njuta av denna stund med oss, hemma hos oss. Risfjellsgården, en sexkantig kornlada i Malgonäs vid stranden av vidsträckta Malgomajsjön.

Gården ligger 19 km västerut från Vilhelmina. Här erbjuder vi dig och din grupp att ta del av servering med lokala specialiteter och kulturinslag som sameslöjd, gårdens historia, visor, jojk mm. Det går även att kombinera med ett besök i galleriet med vårt museum inne i kyrksta'n i Vilhelmina.

Vi vill att du kontaktar oss för ett besök hemma hos oss. Besöket för din grupp om minst 10 lägger vi upp i samråd med er.

Riktar sig till: Grupper på minst tio personer
Plats: Gården ligger 19 km från Vilhelmina. se karta
Pris: Kontakta oss för prisuppgift
I priset ingår: Servering och samiska kulturinslag med bl a slöjd och jojk
Tidsåtgång: 1,5-3 tim

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 94015205
 • Telefonnummer
  +46 94015205
 • E-postadress (Arrangör)
 • Kontaktperson
  Doris & Sven-Åke Risfjell
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Vi vill att du kontaktar oss för ett besök hemma hos oss. Besöket för din grupp om minst 10 lägger vi upp i samråd med er.
 • Faciliteter
  WC
Camping

Saiva Camping / Camping

Avstånd: 17,2 km
Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!
Vandrarhem

Vilhelmina/Kyrkstaden, STF Vandrarhem

Avstånd: 15,9 km
Kyrkstaden med anor från svunnen tid. På vandrarhemmet bor du i någon av våra lägenheter i de vackra 1800-tals husen. Välj mellan 1-till 4-bäddsrum. Alla med eget kök och wc och många med egen dusch. I Volgsjöstugan finns en gemensam dusch, bastu och tv. Den som förbokar rum garanteras boende för eget bruk.
Hotell

Hotell Wilhelmina

Avstånd: 15,6 km
Centralt beläget hotell med fantastiskt läge utmed Volgsjön i Vilhelmina. Nyrenoverat spa med ett stort utbud av behandlingar.