Ripjakt med stående fågelhund

Adress: Sagadal 4 Mötesplats, 912 90 Vilhelmina Visa karta

Adress: Sagadal 4 Mötesplats, 912 90 Vilhelmina

Ripjakt med stående fågelhund sker på fjället under tiden 25/8-31/9. Vilhelmina Äventyr tillhandahåller guide med hund. I paketet ingår: hund, transport till och från Vilhelmina flygplats till jaktmarken samt lunch på fjället.

Vilhelmina äventyr tillhandahåller guidning inom jakt, fiske och naturupplevelser. Med 20 års erfarenhet av fågeljakt och med stor kunskap om naturområdet är Vilhelmina Äventyrs strävan att varje enskild individ ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse.

Grupper om 2-3 personer välkomnas!
Pris per person 1900kr

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Wilhelmina

Avstånd: 596 meter
Centralt beläget hotell med fantastiskt läge utmed Volgsjön i Vilhelmina. Nyrenoverat spa med ett stort utbud av behandlingar.
Vandrarhem

Vilhelmina/Kyrkstaden, STF Vandrarhem

Avstånd: 425 meter
Kyrkstaden med anor från svunnen tid. På vandrarhemmet bor du i någon av våra lägenheter i de vackra 1800-tals husen. Välj mellan 1-till 4-bäddsrum. Alla med eget kök och wc och många med egen dusch. I Volgsjöstugan finns en gemensam dusch, bastu och tv. Den som förbokar rum garanteras boende för eget bruk.
Camping

Saiva Camping / Camping

Avstånd: 1,2 km
Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!