Trollklintens fjällvandring dagsturer

Adress: Storbäck 73, 917 99 Dorotea Visa karta

Adress: Storbäck 73, 917 99 Dorotea

Trollklintens fjällvandringar tar er ut i Södra Lapplands vildmarker för att uppleva fjällnaturen i olika skepnader beroende på säsong. Vandra ca 12 km och njut av naturens prakt.

Vandra ca 12 km genom fantastisk orörd fjällnatur i sällskap av en erfaren guide. Ni får ta del av guidens bästa tips och kunskap om området, dess kultur- och naturliv. Upplev kalfjället eller skogen beroende på väder och säsong. I paketet ingår: Guide, Lunch

Pris med guide: 2 700 kr per upp till 6 personer
Pris med karta och support: 700 kr per upp till 6 personer

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 70-310 04 99
 • Telefonnummer
  +46 94244050
 • Kontaktperson
  Jan-Erik Wallin & Kajsa Arvidsson Wallin
 • Webbsida
 • Faciliteter
  Husdjur tillåtna WC Barnvänligt
Stugor och stugbyar

Stugan Utsikten

Avstånd: 0 meter
I stugan Utsikten bor man bekvämt men rustikt invid Arksjöstrand med utsikt över sjön och fjällen i bakgrunden. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter med direkt tillgång till Trollklintens aktiviteter.
Bo

Bo på Lanthandel

Avstånd: 24,8 km
Bo i vår ljusa, fina lägenhet på övervåningen till Norråkers Handel, en charmig lanthandel med det lilla extra. Ta ditt morgonkaffe och nybakade wienerbröd i det lilla cafeét i lanthandeln och känn dig som hemma. Lev det enkla livet en stund här med oss, i Norråker.
Bo

Hotell Borgafjäll Lägenhetsboende

Avstånd: 32,5 km
Boka våra fräscha lägenheter eller HotellVilla med hög standard, i anslutning till Hotellet. Kan bokas till hotellstandard eller självhushåll.