Trollklintens skogsvandring med bär & svamp

Adress: Storbäck 73, 917 99 Dorotea Visa karta

Adress: Storbäck 73, 917 99 Dorotea

Trollklintens skogsvandring med bär och svamp under hösten tar er ut i Södra Lapplands vildmarker för att uppleva fjällnaturen i grönska och blom. Vandra 3-8 km och njut av naturens prakt antingen med guide eller med karta och support.

Tillsammans med en kunnig guide eller på egen hand vandrar gästerna 3-8 km och längs vägen plockas svamp och bär. Vandringen går genom varierande skogsnatur i Södra Lappland, en av Europas sista vildmarker. En härlig naturupplevelse med en bonus i form av alla bär och svampar ni hittar.

Pris med guide: 2 700 SEK per grupp om 6 personer.
Pris med karta och support: 700 SEK per grupp om 6 personer.

Grupper på upp till 6 personer är välkomna.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 70-310 04 99
 • Telefonnummer
  +46 94244050
 • Kontaktperson
  Jan-Erik Wallin & Kajsa Arvidsson Wallin
 • Webbsida
 • Faciliteter
  Husdjur tillåtna Barnvänligt
Stugor och stugbyar

Stugan Utsikten

Avstånd: 0 meter
I stugan Utsikten bor man bekvämt men rustikt invid Arksjöstrand med utsikt över sjön och fjällen i bakgrunden. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter med direkt tillgång till Trollklintens aktiviteter.
Bo

Bo på Lanthandel

Avstånd: 24,8 km
Bo i vår ljusa, fina lägenhet på övervåningen till Norråkers Handel, en charmig lanthandel med det lilla extra. Ta ditt morgonkaffe och nybakade wienerbröd i det lilla cafeét i lanthandeln och känn dig som hemma. Lev det enkla livet en stund här med oss, i Norråker.
Bo

Hotell Borgafjäll Lägenhetsboende

Avstånd: 32,5 km
Boka våra fräscha lägenheter eller HotellVilla med hög standard, i anslutning till Hotellet. Kan bokas till hotellstandard eller självhushåll.