Vilhelmina Turistbyrå/TouristCenter

Adress: Tingsgatan 1, 912 33 Vilhelmina Visa karta

Adress: Tingsgatan 1, 912 33 Vilhelmina

Vi finns mitt i centrum!
Hos oss hittar ni allt ni víll veta om Vilhelmina, både det som rör tätorten och våra vackra fjälldalar.

Här finner du en helårsöppen Turistbyrå. Vi som jobbar här heter Stina & Lotta, och vi hjälper dig att hitta det ni söker!

Vilhelmina Kommun erbjuder dig som besökare fantastiska möjligheter till olika upplevelser ex.vis vandring, cykling, svamp-bärplockning, jakt och fiske, mm.
Vi ger dig vandringstips, säljer kartor, jaktkort och fiskekort till de flesta områden.

Vinteraktiviterer såsom skidåkning utför och på längden, skoterkörning på någon av våra 170 mil långa skoterleder, pimpelfiske mm.

Vilhelmina Kommun erbjuder även ett digert utbud av kulturella aktiviteter i form av ex.vis samisk kultur, muséer, Fatmomakke , Ricklundgården, Norgefarargården, Nybyggarveckan, Hösthelg, teater, musik osv.

Vi är lokala ambassadörer, men hjälper också såklart till om du vill ha information om övriga Sverige.

Här har ni även tillgång till internet.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Turistinformation
    Turistbyrån Strömsund
Vandrarhem

Vilhelmina/Kyrkstaden, STF Vandrarhem

Avstånd: 0 meter
Kyrkstaden med anor från svunnen tid. På vandrarhemmet bor du i någon av våra lägenheter i de vackra 1800-tals husen. Välj mellan 1-till 4-bäddsrum. Alla med eget kök och wc och många med egen dusch. I Volgsjöstugan finns en gemensam dusch, bastu och tv. Den som förbokar rum garanteras boende för eget bruk.
Camping

Saiva Camping / Camping

Avstånd: 1,2 km
Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!
Hotell

Hotell Wilhelmina

Avstånd: 341 meter
Centralt beläget hotell med fantastiskt läge utmed Volgsjön i Vilhelmina. Nyrenoverat spa med ett stort utbud av behandlingar.