Hotell Borgafjäll Hotellboende

Adress: Borgavägen Box 46, 917 04 Borgafjäll
(visa karta)
Område:

Hotell | Hotellrum spektakulärt byggda på höjden i två eller flera mindre etage, eller familje/juniorsviter.
Med stark inspiration av Borgafjällens dramatiska fjällmassiv och starka kontraster bjuder Hotell Borgafjäll på en hotellupplevelse utöver det vanliga.

Hotell med hög standard i närhet till längdskidsystem och Borgabackarna.
Gäster kan njuta av goda måltider på Hotellets A la carte eller Bistro restaurang. Lokalinspirerad meny & stort utbud av viner.
Cognacshyllan är en mötesplats för er som vill dricka kaffe, ett gott glas vin, champagne eller årgångs Cognac i lugn och ro framför den vedeldade öppna spisen.
På Borga Spa kopplar du av med behandlingar, gruppaktiviteter och bad i rogivande, naturnära miljö. Njut i inomhuspool, upplevelsedusch, ång- och torrbastu, och varm bubbelpool utomhus.
Hotellpub med storbildstv, trubadurer och after ski.

Övrig information
Hotell Borgafjäll - prisbelönt design, Ralph Erskine
Lapplands bästa restaurang – White Guide 2006 – 2012.
Fjällvärldens vackraste retreat – Borga SPA

Byggnaden utsågs tidigare till Västerbottens mest omtyckta byggnad i Arkitekturtinget och är ritad av den världsberömda arkitekten Ralph Erskine.

Jämför "Hotell Borgafjäll Hotellboende" med liknande boenden

Hotell Borgafjäll Lägenhetsboende

Boka våra fräscha lägenheter eller HotellVilla med hög standard, i anslutning till Hotellet. Kan bokas till hotellstandard eller självhushåll.

69° Nord

69° Nord är ensam aktivitetsaktör i Borgafjäll och med tillgång till både catski, heliski och hundspann kan man erbjuda verkligt exklusiva turer i ett orört fjällområde. Borgafjäll är en av Sveriges snösäkraste områden och är känt för sina fina skidbackar och för offpiståkningen både i och utanför systemet.

Borgagården

Mellan Borgasjön och Borgahällan ligger Borgagården vackert inbäddat. Borgagårdens restaurang håller hög standard och har en häpnadsväckande utsikt över Borgafjällens landskap.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter