69° Nord

Adress: Centrumvägen 74 , 917 04 Borgafjäll  visa karta
Område:

Bo | 69° Nord är ensam aktivitetsaktör i Borgafjäll och med tillgång till både catski, heliski och hundspann kan man erbjuda verkligt exklusiva turer i ett orört fjällområde. Borgafjäll är en av Sveriges snösäkraste områden och är känt för sina fina skidbackar och för offpiståkningen både i och utanför systemet.

Hos 69° Nord bor du med ett ultimat ski in-ski ut läge med endast 100meter till backarna och liften. Lägenheterna är moderna och fullt utrustade.

Rumstyper
Lägenhet för upp till 6 personer

Rummen
Lägenheterna som är 35kvm är nybyggda och har en magnifik utsikt mot den mäktiga Borgahällan. Lägenheterna är fullt utrustade med dusch, wc, tv, dvd, torkskåp och förvaringsutrymme för skidutrustning. Köken är fullt utrustade för självhushåll (spis med ugn, micro, kyl, frys och kaffeperkulator).Vissa lägenheter tillåter även djur, uppge djurinformation vid bokning.

Restaurang och måltider
69° Nords restaurang ligger vid foten av skidbackarna. Här finns à la carte meny och under vintersäsongen serveras även lunch. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Läge
Perfekt läge nära backarna och liften i Borgafjäll

Adress
Centrumvägen 74 917 04 BORGAFJÄLL

Jämför "69° Nord" med liknande boenden

Borgagården

Mellan Borgasjön och Borgahällan ligger Borgagården vackert inbäddat. Borgagårdens restaurang håller hög standard och har en häpnadsväckande utsikt över Borgafjällens landskap.

Hotell Borgafjäll Lägenhetsboende

Boka våra fräscha lägenheter eller HotellVilla med hög standard, i anslutning till Hotellet. Kan bokas till hotellstandard eller självhushåll.

Hotell Borgafjäll Hotellboende

Hotellrum spektakulärt byggda på höjden i två eller flera mindre etage, eller familje/juniorsviter. Med stark inspiration av Borgafjällens dramatiska fjällmassiv och starka kontraster bjuder Hotell Borgafjäll på en hotellupplevelse utöver det vanliga.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter