Hotell Borgafjäll Lägenhetsboende

Adress: Borgavägen Box 46, 91704 Borgafjäll
(visa karta)
Område:

Bo | Boka våra fräscha lägenheter eller HotellVilla med hög standard, i anslutning till Hotellet.
Kan bokas till hotellstandard eller självhushåll.

Lägenheter/HotellVilla med hög standard, i anslutning till Hotellet och med närhet till längdskidsystem och Borgabackarna.
Kan bokas med hotellstandard eller till självhushåll.

Lägenheter:
Med 1 eller 2 sovrum, allrum med bäddsoffor, pentry, wc/dusch, TV.

HotellVillan:
7 dubbelrum, kök, allrum, toaletter (2 wc, 2 dusch/wc), TV.


På Hotellet kan du njuta av goda måltider i vår A la carte eller Bistro restaurang. Lokalinspirerad meny & stort utbud av viner.
Cognacshyllan är en mötesplats för er som vill dricka kaffe, ett gott glas vin, champagne eller årgångs Cognac i lugn och ro framför den vedeldade öppna spisen.
På Borga Spa kopplar du av med behandlingar, gruppaktiviteter och bad i rogivande, naturnära miljö. Njut i inomhuspool, upplevelsedusch, ång- och torrbastu, och varm bubbelpool utomhus.
Hotellpub med storbildstv, trubadurer och after ski.

Jämför "Hotell Borgafjäll Lägenhetsboende" med liknande boenden

Hotell Borgafjäll Hotellboende

Hotellrum spektakulärt byggda på höjden i två eller flera mindre etage, eller familje/juniorsviter. Med stark inspiration av Borgafjällens dramatiska fjällmassiv och starka kontraster bjuder Hotell Borgafjäll på en hotellupplevelse utöver det vanliga.

69° Nord

69° Nord är ensam aktivitetsaktör i Borgafjäll och med tillgång till både catski, heliski och hundspann kan man erbjuda verkligt exklusiva turer i ett orört fjällområde. Borgafjäll är en av Sveriges snösäkraste områden och är känt för sina fina skidbackar och för offpiståkningen både i och utanför systemet.

Borgagården

Mellan Borgasjön och Borgahällan ligger Borgagården vackert inbäddat. Borgagårdens restaurang håller hög standard och har en häpnadsväckande utsikt över Borgafjällens landskap.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter