Klimpfjällsgården

Adress: Kultsjövägen 3, 912 98 Klimpfjäll  visa karta
Område:

Hotell | Klimpfjäll är en varsamt exploaterad fjällby invid Kultsjöns nordvästra strand med mångsidiga aktiviteter på vintern och sommaren. Den nyrenoverade Klimpfjällsgården med nyinriktad äkta italiensk restaurang blir din utgångspunkt för oförglömliga upplevelser.

Vill du uppleva fjällvärldens mångfald tillsammans, med familjen eller kanske koppla av ensam?
Det trevliga värdparet Eija och Franco hälsar dig välkommen.

Vi har efter 20 år i branschen hittat en plats där vi kan kombinera det bästa av två världar. De svenska fjällen med det italienska köket.
Vi erbjuder smakupplevelser utöver det vanliga, tillsammans med aktiviteter i fjällvärlden.

Efter en härlig dag med frisk fjäll-luft är det skönt att återvända till ett av våra nyrenoverade hotellrum. Därefter koppla av i vår vedeldade bastu innan det är dags att avnjuta en härlig italiensk middag tillagad av lokala råvaror.

Äkta Italienskt

På menyn möts det italienska köket med den lokala mattraditionen.
Vi arbetar bara med de bästa av råvaror så som röding, älg eller ren och allt tillagas med utvalda smaker från Italien som färska kryddor, olivolja, parmesan och tryffel.

Restaurangens öppet-tider.

Tis-Lör

Lunch 11:00-14:00

Från kl 17:00 serveras a`la carte.

Söndagar a`la carte 13:00-20:00

Måndagar stängt

Jämför "Klimpfjällsgården" med liknande boenden

Borgagården

Mellan Borgasjön och Borgahällan ligger Borgagården vackert inbäddat. Borgagårdens restaurang håller hög standard och har en häpnadsväckande utsikt över Borgafjällens landskap.

69° Nord

69° Nord är ensam aktivitetsaktör i Borgafjäll och med tillgång till både catski, heliski och hundspann kan man erbjuda verkligt exklusiva turer i ett orört fjällområde. Borgafjäll är en av Sveriges snösäkraste områden och är känt för sina fina skidbackar och för offpiståkningen både i och utanför systemet.

Saxnäsgården, STF Vandrarhem

Saxnäsgården finns i byn Saxnäs som ligger vackert inbäddat mellan sjö, skog och fjäll efter den populära Vildmarksvägen. Vi vill visa fjällvärlden från sin bästa sida.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter