Saxnäsgården, STF Vandrarhem

Adress: Axel Arons väg 4, 910 88 Marsfjäll
(visa karta)
Område: Fjällområde

Vandrarhem | Saxnäsgården finns i byn Saxnäs som ligger vackert inbäddat mellan sjö, skog och fjäll efter den populära Vildmarksvägen. Vi vill visa fjällvärlden från sin bästa sida.

Riktiga fjäll och aktiviteter inne som ute. Kom och upplev alla årstider i Södra Lapplands underbara fjällvärld. Välkommen till klassisk rekreation i fjällen med moderna aktiviteter och bekvämligheter.

Vi har bäddar för alla önskemål: hotell, vandrarhem, lägenheter/studios och stugförmedling.

Hotell inklusive restaurang är öppet under högsäsong, alla helger i januari och februari samt vid gruppbokningar. Vandrarhem, lunchservering samt pool, bastu, gym och sporthall är öppet året runt.

Varje årstid har sina speciella upplevelser. Under den vackra sommaren är det härligt att vandra bland allt sprudlande liv och till hösten väntar hjortron och kantareller på dig. Saxnäs är snösäkert och vintern och vårvintern domineras av längdskidåkning, skoter och toppturer med snöves

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Antal våningar: 2 Antal rum: 22 TV-rum Gemensamt kök Gemensam matplats
 • Rumsfaciliteter
  Rökfritt
 • Mat & Dryck på plats
  Självhushåll

Policy

 • Incheckning (tidigast)
  14.00
 • Utcheckning (senast)
  11.00

Jämför "Saxnäsgården, STF Vandrarhem" med liknande boenden

Saxnäsgården, STF Hotell

Komplett fjällanläggning i vacker omgivning. Anslutning till Marsfjällen & Kultsjön med tillgång till ett stort utbud av aktiviteter & upplevelser.

Hotell Borgafjäll Lägenhetsboende

Boka våra fräscha lägenheter eller HotellVilla med hög standard, i anslutning till Hotellet. Kan bokas till hotellstandard eller självhushåll.

Hotell Borgafjäll Hotellboende

Hotellrum spektakulärt byggda på höjden i två eller flera mindre etage, eller familje/juniorsviter. Med stark inspiration av Borgafjällens dramatiska fjällmassiv och starka kontraster bjuder Hotell Borgafjäll på en hotellupplevelse utöver det vanliga.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

 • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

 • Inga bokningsavgifter