Hotell Raivi

Adress: Storgatan 13, 830 80 Hoting
(visa karta)
Område:

Hotell | Personligt och prisvärt hotell centralt i Hoting. Oavsett om du kommer hit i affärer, på genomresa eller om du är intresserad av jakt och fiske är Hoting ett både trevligt och vackert ställe att stanna på ett tag.

Välkommen till Hoting. I gränslandet mellan Jämtland och Ångermanland alldeles i närheten av Lapplands södra kanter. Personligt och charmigt hotell med bra service.
Gratis parkering med motorvärmaruttag.
Bastu och relaxavdelning.
Kvällstid är baren öppen där även tidningar och böcker finns.
Sällskapsrum med öppen spis.


Rumstyper
- Dubbelrum
- Enkelrum
- Kombirum
- Familjerum

Rummen
Samtliga med Dusch & wc, TV och internet.

Restaurang & Måltider
Lunchservering, buffét och a la carte. Vi har lagt stor vikt vid att få en stillsam och trevlig hemkänlsa i vår matsal. Här kan du njuta din måltid utan att stressa.


Läge
0 meter till Hoting centrum.

Jämför "Hotell Raivi" med liknande boenden

Hotell Dorotea

Hotellet har ett lugnt läge vid Bergvattensjön och gångavstånd till centrum. Vi har en stor restaurang där vi serverar frukost-, och lunchbuffé alla vardagar.

Rörströmsälvens jakt och fiske

Rörströmsälvens Jakt & Fiske erbjuder stugor med centralt utgångsläge för naturupplevelser i orörd natur. Vi erbjuder öringsfiske, gäddfiske och viltskådning med hög klass. Upplevelser i hjärtat av naturen!

Sunnansjögårdens jakt och fiske

Upplev det stora äventyret i den norrländska vildmarken, där det ges många chanser till oförglömliga jakt- och fiskeupplevelser. Du kan ockå bara njuta av att ha det lugnt och skönt med bekvämt boende i våra mysiga stugor. Sunnansjögården ligger nära Backe.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter