Sunnansjögårdens jakt och fiske

Adress: Sunnansjö 160, 88050 Backe
(visa karta)
Område:

Stugor och stugbyar | Upplev det stora äventyret i den norrländska vildmarken, där det ges många chanser till oförglömliga jakt- och fiskeupplevelser. Du kan ockå bara njuta av att ha det lugnt och skönt med bekvämt boende i våra mysiga stugor. Sunnansjögården ligger nära Backe.

Här kan du jaga tjäder, orre, hare, bäver (20000 ha stort jaktområde) och älg (5500 ha). Du kan fiska öring, röding, gädda och aborre i egen tjärn. Du kan också bara njuta av lugnet och naturen. Du bor bekvämt i någon av våra stugor.

Rumstyper
Fyrbäddsstuga + gästhus med 4 bäddar
Fembäddsstuga

Rummen
Enkelt och hemtrevligt inredda stugor med kök, dusch, toalett och bastu.

Resturang & måltider
Möjlighet till självhushåll alternativt helpension.

Läge
Ligger i Sveriges björntätaste område nära Backe. ca 5 mil från Strömsund. Bra utgångsläge för jakt- och fiske- och naturupplevelser.

Jämför "Sunnansjögårdens jakt och fiske" med liknande boenden

Rörströmsälvens jakt och fiske

Rörströmsälvens Jakt & Fiske erbjuder stugor med centralt utgångsläge för naturupplevelser i orörd natur. Vi erbjuder öringsfiske, gäddfiske och viltskådning med hög klass. Upplevelser i hjärtat av naturen!

Hotell Raivi

Personligt och prisvärt hotell centralt i Hoting. Oavsett om du kommer hit i affärer, på genomresa eller om du är intresserad av jakt och fiske är Hoting ett både trevligt och vackert ställe att stanna på ett tag.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter