Saiva Camping / Camping

Adress: Baksjön, 912 31 Vilhelmina  visa karta
Område:

Camping | Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!

Saiva Camping ligger vackert beläget vid Baksjön i utkanten av Vilhelmina ca 1 km från centrum. På badstranden finns lekplats och hopptorn och campingen erbjuder uthyrning av kanot, kajak, båt och trampbåt. På campingområdet finns servicehus och souvenirbutik.

Campingen består av receptionshus, servicehus, stugor och husvagnsplatser. I recepptionshuset finns present- och souvenirbutik, kiosk med cafe, TV och öppen spis. Servicehuset har kök, tvättstuga, WC, dusch och utanför finns en bastukåta.

På campingområdet finns förutom badplatsen även minigolf, studsmatta, tennisbana och fotbollsplan. Det går även att hyra cykel eller tandemcykel för att på egen hand utforska Vilhelmina. Fråga i receptionen efter tips på bra fiskeställen eller lämpliga utflyktsmål.

Jämför "Saiva Camping / Camping" med liknande boenden

Saiva Camping / Stugor

Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!

Vilhelmina/Kyrkstaden, STF Vandrarhem

Kyrkstaden med anor från svunnen tid. På vandrarhemmet bor du i någon av våra lägenheter i de vackra 1800-tals husen. Välj mellan 1-till 4-bäddsrum. Alla med eget kök och wc och många med egen dusch. I Volgsjöstugan finns en gemensam dusch, bastu och tv. Den som förbokar rum garanteras boende för eget bruk.

Hotell Wilhelmina

Centralt beläget hotell med fantastiskt läge utmed Volgsjön i Vilhelmina. Nyrenoverat spa med ett stort utbud av behandlingar.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter