Saiva Camping / Stugor

Adress: Baksjön, 912 31 Vilhelmina  visa karta
Område:

Stugor och stugbyar | Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!

Saiva Camping ligger vackert beläget vid Baksjön i utkanten av Vilhelmina ca 1 km från centrum. Campingen består av receptionshus, servicehus, stugor och husvagnsplatser. I recepptionshuset finns present- och souvenirbutik, kiosk med cafe, TV och öppen spis. Servicehuset har kök, tvättstuga, WC, dusch och utanför finns en bastukåta.

På Campingen finns även:
-Badplats med lekplats och hopptorn
-kanot & kajakuthyrning
-båtuthyrning
-trampbåt
-cykeluthyrning
-minigolf
-studsmatta
-tennisbana
-fotbollsplan

Stugtyper:
Tvåbäddsstugor
Fyrbäddsstugor
Sexbäddsstugor

Stugorna:
Hur stugorna är utrustade skiljer sig från prisklass till prisklass. Dyrare stugor har kallt och varmt vatten, WC, dusch, kylskåp och är fullt utrustade med husgeråd. Billigare stugor är utrustade med kylskåp och kokplatta.

Restaurnag & Måltider
Ingen matservering på Caampingen. Fråga i reception för tips om matställen.

Läge:
Ligger i Vilhelmina Kommun, ca i km från centrum.

Övrigt:
Fråga i receptionen efter tips på bra fiskeställen eller lämpliga utflyktsmål.

Jämför "Saiva Camping / Stugor" med liknande boenden

Saiva Camping / Camping

Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!

Vilhelmina/Kyrkstaden, STF Vandrarhem

Kyrkstaden med anor från svunnen tid. På vandrarhemmet bor du i någon av våra lägenheter i de vackra 1800-tals husen. Välj mellan 1-till 4-bäddsrum. Alla med eget kök och wc och många med egen dusch. I Volgsjöstugan finns en gemensam dusch, bastu och tv. Den som förbokar rum garanteras boende för eget bruk.

Hotell Wilhelmina

Centralt beläget hotell med fantastiskt läge utmed Volgsjön i Vilhelmina. Nyrenoverat spa med ett stort utbud av behandlingar.

Karta


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter