Saiva Camping / Camping

Adress: Baksjön, 912 31 Vilhelmina  visa karta
Område:

Camping | Kom och bo på en naturskön plats med egen badstrand och fjällvärlden endast ett stenkast bort. Välj mellan olika timmerstugor eller passa på att övernatta i en lappkåta. Här finns hopptorn, bastukåta och flera andra aktiviteter. Varmt välkommen till Saiva Camping!

Saiva Camping ligger vackert beläget vid Baksjön i utkanten av Vilhelmina ca 1 km från centrum. På badstranden finns lekplats och hopptorn och campingen erbjuder uthyrning av kanot, kajak, båt och trampbåt. På campingområdet finns servicehus och souvenirbutik.

Campingen består av receptionshus, servicehus, stugor och husvagnsplatser. I recepptionshuset finns present- och souvenirbutik, kiosk med cafe, TV och öppen spis. Servicehuset har kök, tvättstuga, WC, dusch och utanför finns en bastukåta.

På campingområdet finns förutom badplatsen även minigolf, studsmatta, tennisbana och fotbollsplan. Det går även att hyra cykel eller tandemcykel för att på egen hand utforska Vilhelmina. Fråga i receptionen efter tips på bra fiskeställen eller lämpliga utflyktsmål.

I närheten av


Kontakta oss


Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter

Kontakta oss

Boka med oss

  • Inga bokningsavgifter